Vineri, 29 martie 2024 - 12:33:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Casele lui Dumitru Dragomir au fost puse sub sechestru


17 aprilie 2014

Trei imobile care îi aparţin lui Dumitru Dragomir au fost puse sub sechestru, în dosarul în care acesta este acuzat de delapidare. Este vorba despre două imobile din Bucureşti şi unul din Mamaia.

Procurorii Tribunalului Bucureşti au luat această măsură pentru recuperarea presupusului prejudiciu de trei milioane de euro din dosar. Dumitru Dragomir este acuzat pentru o delapidare de 3 milioane de euro din banii cuveniţi LPF din drepturile de televizare a meciurilor din Liga Profesionistă. El este cercetat în libertate.

La începutul săptămânii trecute, procurorii anticorupţie l-au reţinut pe Dumitru Dragomir pentru spălare de bani, delapidare şi evaziune fiscală.

Judecătorul Raul Alexandru Nestor de la Tribunalul Bucureşti, care a decis cercetarea în libertate a lui Dumitru Dragomir, arată în motivare că acuzaţiile aduse acestuia nu sunt probate de dovezile aduse de anchetatori.

Magistratul a notat că „mijloacele de probă administrate în cauză, interpretate în mod coroborat, permit reţinerea presupunerii conform căreia s-a recurs la serviciile unei societăţi de intermediare în scopul cesiunii drepturilor de transmisie televizată a meciurilor de fotbal”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro