Miercuri, 24 aprilie 2024 - 12:34:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ponta "Începem în 2014 autostrada Comarnic-Braşov"


3 mai 2014

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, la Ploieşti că anul acesta va începe construcţia tronsonului de autostradă Comarnic - Braşov, susţinând că astfel vrea "să-şi ţină cuvântul" faţă de şeful CJ Prahova, Mircea Cosma, în primul rând, faţă de prahoveni şi faţă de toţi românii.

"Anul acesta vreau să-mi ţin cuvântul faţă de Mircea Cosma (preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, trimis în judecată de DNA pentru luare de mită şi abuz în serviciu - n.r.) în primul rând, faţă de prahoveni şi faţă de toţi românii, anul acesta începem Comarnic - Braşov, autostrada de care are nevoie România. Şi cred că o să fiu aici, alături de voi, şi când o să o inaugurăm. Pentru că ştiţi, Bucureşti - Ploieşti a fost începută de Tăriceanu şi a fost inaugurată de Ponta, vreau să fiu cel care începe Comarnic - Braşov şi cine veţi decide dumneavoastră să o inaugureze", a afirmat Victor Ponta, citat de Mediafax.

Victor Ponta a adăugat că niciunul dintre liderii politici din perioada guvernelor Boc nu va inaugura acest tronson de autostradă.
"Cu siguranţă însă n-o să mai fie (să inaugureze tronsonul de autostradă - n.r.) nimeni din BUBA. Mai ţineţi minte, eu n-am uitat că ne luptam cu BUBA, Băsescu, Udrea, Boc, Anastase, cineva îmi zicea acum că A nu mai e de la Anastase, e de la altcineva, dar mă rog, să nu vorbim despre asta, să vorbim cât mai puţin despre ei", a adăugat Victor Ponta.

Liderul PSD, însoţit de vicepremierii Liviu Dragnea şi Daniel Constantin, de Daciana Sârbu şi mai mulţi dintre candidaţii PSD la alegerile europarlamentare a participat, vineri după-amiază, la un miting electoral la Ploieşti, eveniment la care a fost prezent, de asemenea, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro