Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:09:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Când va fi gata centura Bucureştiului


29 mai 2014

Andrei Cristian, directorul adjunct al Direcţiei Generale de Monitorizare şi Întreţinere a Infrastructurii Rutiere din cadrul Companiei Naţionale pentru Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), a anunţat, miercuri, că centura Capitalei va fi finalizată în anul 2016.

Centura va fi un drum cu 4 benzi şi separator între sensuri, însă nu se va putea circula niciodată pe acest drum cu 130 de kilometri pe oră, adică în regim de autostradă, după cum a precizat reprezentantul CNADNR.

“La Centura Capitalei, se lucrează în mod accelerat în nordul Bucureştiului, pe tronsonul dintre autostrada A1 şi DN 7, iar acest tronson va fi finalizat până la sfârşitul anului. Se lucrează, de asemenea, şi la porţiunea dintre autostrada A2 şi DN 2, care va fi gata în al doilea semestru al anului viitor”, a spus Cristian, citat de agerpres.ro.

Referitor la partea de sud a Centurii, reprezentantul CNADNR a precizat că cele trei contracte vor fi reziliate, iar proiectele, care sunt deja vechi de 4-5 ani, vor fi reluate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro