Vineri, 29 martie 2024 - 3:46:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Romeo Stavarache, suspendat de Prefectura Bacău din funcţia de primar


3 iulie 2014

Primarul municipiul Bacău, Romeo Stavarache, arestat preventiv sub acuzaţia de luare de mită, a fost suspendat din funcţie, miercuri, printr-un ordin al prefectului judeţului, Dorian Pocovnicu, atribuţiile edilului fiind preluate de către viceprimarul Vasile Pescaru

Prefectura Bacău a decis suspendarea din funcţie a primarului municipiului Bacău, Romeo Stavarache, arestat preventiv, marţi, la propunerea procurorilor DNA, de Curtea de Apel Bacău pe motiv că ar fi comis fapte de corupţie în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu.

Prin acelaşi ordin de suspendare din funcţie a edilului băcăuan, prefectul de Bacău, Dorian Pocovnicu, a dispus ca atribuţiile lui Stavarache să fie preluate de către viceprimarul Vasile Pescaru.

"Ordinul de suspendare din funcţie a primarului Romeo Stavarache este valabil până la eventuala emitere a unei alte hotărâri de către instanţă prin care se suspendă măsura arestului preventiv. Dacă după 29 de zile măsura arestului preventiv este prelungită, atunci voi emite un nou ordin prin care primarul Romeo Stavarache va fi suspendat în continuare din funcţie”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX prefectul judeţului Bacău, Dorian Pocovnicu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro