Vineri, 29 martie 2024 - 9:38:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Centrul pentru persoane cu handicap de la Urlaţi, reabilitat cu bani europeni


11 noiembrie 2014

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma a participat la conferinţa de închidere a proiectului „Lucrări de modernizare clădiri, reţele utilităţi, facilităţi de acces şi dotări la C.R.R.N.P.A.H. Urlaţi.

Obiectivul general al proiectului a fost acela de îmbunătăţire a calităţii infrastructurii şi a gradului de confort, dezvoltarea şi diversificarea serviciilor oferite în cadrul C.R.R.N.P.A.H. Urlaţi, prin realizarea lucrărilor de consolidare, reabilitare, modernizare şi echipare realizate la nivelul acestuia.

Beneficiarii direcţi ai proiectului sunt 178 de persoane adulte cu handicap protejate în cadrul C.R.R.N.P.A.H. Urlaţi. În ceea ce priveşte repartiţia beneficiarilor pe tipuri de handicap, aceştia sunt încadraţi în gradul I (grav) şi II (accentuat) de handicap, iar referitor la tipul de handicap sunt beneficiari cu handicap, mintal, psihic şi asociat.

Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Urlaţi este unitate cu personalitate juridică care asigură protecţia în regim rezidenţial pentru persoane adulte cu handicap de tip neuropsihic, mintal, asociat şi somatic. Centrul se află în structura organizatorică a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din cadrul Consiliului Judeţean Prahova.

Valoarea totală a proiectului a fost de 3.792.631,11 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă solicitată a fost de 2.815.918,78 lei, restul de 976.712,33 lei fiind contribuţia Consiliului Judeţean Prahova.  Durata de implementare a proiectului a fost de 35 luni (17.12.2011 – 16.11.2014).


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro