Vineri, 29 martie 2024 - 12:41:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primăria lui Vanghelie - cuib de infractori?


19 decembrie 2014

Anchetă de corupţie la Primăria Sectorului 5. Trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi abuz în serviciu sunt infracţiunile pe care procurorii suspectează că le-ar fi săvârşit angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi mai mulţi bucureşteni.

Procurorii au descins în sediul Primăriei Sectorului 5 încă de la primele ore ale dimineţii. Au stat ore în şir în birourile Direcţiei de Asistenţă Socială, unde au căutat o serie întreagă de documente.

Potrivit anchetatorilor, opt persoane ar fi convins mai mulţi locuitori ai sectorului 5 că le pot obţine ajutoare sociale pentru că ar fi avut influenţă în Primărie. În schimbul intervenţiilor pentru acordarea ajutoarelor, cei opt le cereau beneficiarilor o parte din banii primiţi. Oamenii veniţi astăzi să se intereseze de ajutoarele de la primărie se plâng şi ei de neregulile din instituţie.

Primarul sectorului 5 nu exclude eventuale nereguli. Edilul spune că percheziţiile sunt legate de ajutoarele de urgenţă pe care Primăria sectorului 5 le dă de 14 ani. În acest an, respectivele ajutoare au fost încasate de apoximativ 30.000 de oameni.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro