Vineri, 19 aprilie 2024 - 9:13:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ziua Cadrului Didactic sărbătorită la Buşteni


11 martie 2015

La Buşteni a avut loc cea de-a XII-a ediţie a ”Zilei Cadrului Didactic”.  În cadrul acestei manifestări, devenită o adevărată tradiţie, au fost sărbătoriţi profesorii din localitate care s-au evidenţiat prin rezultate remarcabile în pregătirea elevilor olimpici.

Festivitatea reprezintă continuitatea numeroaselor activităţi desfăşurate de primărie în domeniul învăţământului pe plan local. Aceasta a constituit un deosebit prilej pentru recompensarea a 34 de cadre didactice care îşi desfăşoară activitatea în unităţile de învăţământ din Buşteni.  

La fel ca şi în anii anteriori, într-un cadru festiv, dascălilor le-au fost oferite flori, diplome şi, nu în ultimul rând, generoase premii în bani. Acestea s-au ridicat la o valoare totală de aproximativ 24.000 de lei.

Evenimentul, marcat de o atmosferă deosebit de caldă, a fost onorat de prezenţa unui număr de 120 de cadre didactice din localitate.

Au dat curs invitaţiei la această deosebită manifestare din viaţa învăţământului din Buşteni numeroşi reprezentanţi ai administraţiei locale, alături de care au mai fost prezenţi şi Cristina Petre - Inspector pentru educaţie permanentă din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, precum şi deputatul George Ionescu, copreşedinte PNL Prahova.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro