Vineri, 19 aprilie 2024 - 9:39:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sorin Oprescu le promite o mare surpriză bucureştenilor


14 iunie 2015

Primarul genaral al Capitalei, Sorin Oprescu, aflat la New York,a dezvăluit că le pregăteşte o mare surpriză bucureştenilor, pentru a câştiga un nou mandat.

Aflat din 2008 la şefia Primăriei Generale, Sorin Oprescu a anunţat că lucrările la autostrada suspendată au început deja şi că vrea ca acest secret să fie surpriza alegerilor viitoare.

„Să vă spun un mare secret, nu îl ştim decât noi doi, porţiuni din ea (n.r. – autostradă) am făcut demult, dar asta va fi surpriza alegerilor viitoare. Pentru că până atunci mă ocup să termin ceea ce le-am promis”, a spus edilul, informează Digi24.ro.

Sorin Oprescu participă la New York la cea de-a şasea sesiune a „Summit-ului oraşelor lumii”, forumul primarilor din marile localităţi.

În prezent, capitala este în plin proces de reparaţie de câteva luni, iar străzile de lângă Piaţa Presei Libere le provoacă în continuare mari bătăi de cap bucureştenilor şi şoferilor care trec prin zonă.

Pasajul pietonal de la Piaţa Presei a fost deschis în urmă cu câteva zile, după luni întregi de amânare.
Pe de altă parte, muncitorii încă lucrează pentru a reuşi să finalizeze Pasajul rutier Piaţa Presei Libere, lucrările fiind întârziate din pricina unor fire descoperite în subteran în timpul săpăturilor. „Au fost probleme cu reţelele edilitare din zonă, aşa cum s-a întâmplat şi la Pasajul Piaţa Sudului. Nu ştim să vă spunem un termen acum, o dată la care lucrările se vor încheia. Sperăm cât mai curând“, au spus, pentru „Adevărul“, reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB).


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro