Marţi, 23 aprilie 2024 - 11:25:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Andrei Chiliman reţinut pentru trafic de influenţă


19 iunie 2015

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost reţinut, joi seară, de procurorii DNA, după mai mult de patru ore de audieri, în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, cauză în care este cercetat şi Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a fost scos în cătuşe, joi seară, din sediul DNA Ploieşti, după aproximativ opt ore de audieri, alături de edil fiind scos şi consilierul local Ion Brad, ambii fiind acuzaţi de constituire de grup infracţional şi trafic de influenţă.

La ieşirea din sediul DNA Ploieşti, Chiliman a spus că nu comenteaza ”în niciun fel” acuzaţiile aduse de procurori. Totodată, întrebat dacă i s-au cerut bani pentru PNL, Chiliman a răspuns negativ.

Chiliman şi Brad au fost duşi la Câmpina, în arestul Poliţiei Judeţene Prahova, urmând ca vineri să fie prezentanţi instanţei supreme cu propunere de arestare preventivă. Andrei Chiliman a fost adus la DNA Ploieşti, în jurul orei 15.50, cu o dubă a Jandarmeriei

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro