Vineri, 29 martie 2024 - 7:05:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Toţi elevii şi preşcolarii din Buşteni au primit rechizitele necesare pentru noul an şcolar


15 septembrie 2015

Un moment marcant în viaţa tinerei generaţii îl constituie, fără îndoială, deschiderea festivă a noului an şcolar. Părinţi, elevi, cadre didactice, bunici şi prieteni, cu toţii manifestă un entuziasmul reîntâlnirii după vacanţa de vară sau al unei noi etape în viaţă pentru bobocii din primul an.

Copiii sunt curioşi să-şi cunoască noii dascăli, noii colegi, toată lumea se îmbrăţişează şi foşneşte întocmai ca la începutul unei noi şi tumultuoase aventuri a cunoaşterii, a descoperirii miraculoaselor şi în acelaşi timp fascinantelor taine ale învăţăturii. E într-adevăr un moment înălţător, iar autorităţile din Buşteni nu au uitat acest lucru.

De la primele ore ale dimineţii, primarul Emanoil Savin a fost în mijlocul elevilor şi părinţilor adunaţi la unităţile de învăţământ din Buşteni. Atât preşcolarii, cât şi elevii din clasele I-VIII au primit din partea Primăriei şi Consiliului local Buşteni ghiozdane pline cu absolut toate rechizitele necesare în următorul an de învăţământ. Entuziasmul s-a putut citi pe feţele tuturor, ţinând cont de faptul că momentul debutului unui nou an şcolar este un eveniment special atât în viaţa învăţăceilor, cât şi a părinţilor. 

Alături de primarul Buşteniului a fost prezent şi viceprimarul Nae Savel, precum şi consilieri locali, membri ai administraţiei orăşeneşti, care au ţinut să participe la festivităţile organizate cu acest prilej.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro