Vineri, 29 martie 2024 - 1:55:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ploieşti: gigacalorie mai ieftină, subvenţii majorate pentru cei care locuiesc la casă


6 noiembrie 2015

"Consilierii locali PSD Ploieşti au propus , în şedinţa Consiliului Local, ca ajutoarele de încălzire acordate cetăţenilor municipiului Ploieşti a căror sursa de încălzire este pe bază de lemne, cărbuni, energie electrică sau gaze să crească cu 15 %. Ne-am asumat faţă de ploieşteni faptul că le vom susţine interesele şi că vom face totul, tocmai ca, în deplină legalitate, să sprijinim categoriile defavorizate, fără a face discriminare între cei care locuiesc la case şi cei care locuiesc la bloc.

Am votat ieftinirea preţului la gigacalorie, dar şi creşterea ajutorului municipal de încălzire pentru cei care folosesc altă sursă de energie, refuzând să acceptăm propunerea liberalilor de a împărţi cetăţenii Ploiestiului în două categorii: cei care locuiesc la bloc şi cărora ar trebui să le acordăm avantaje suplimentare deoarece ei reprezintă un puternic bazin electoral şi cei care locuiesc la case şi care, în opinia aceloraşi liberali, ar trebui ignoraţi.

Pentru noi, cetăţenii Ploieştiului sunt egali şi credem cu tărie că susţinerea celor cu nevoi materiale trebuie făcută pe baza principiului echitaţii şi respectului faţă de cel aflat în nevoie. Comunitatea trebuie să sprijine orice cetăţean şi nu numai unii dintre aceştia. PSD se ţine de cuvânt în faţa ploieştenilor!", anunţă PSD Ploieşti într-un comunicat de presă

Aleşii locali au aprobat o Hotărâre de Consiliu Local prin care preţul gicacaloriei va fi redus. Şi ploieştenii care locuiesc la casă vor primi ajutoare mai mari pentru încălzirea pe timp de iarnă.

Astfel, de la 1 decembrie, ploieştenii de la bloc vor plăti 200 de lei/gcal, faţă de 231 de lei cât este în prezent. Aleştii PSD şi ALDE au propus ajutoare şi pentru cei care locuiesc la case. Astfel, tot de la 1 decembrie, ajutoarele de încălzire pentru aceştia vor fi cu 15% mai mari
 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro