Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 6:18:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Iubiţi Ploieştiul, nu-l sacrificaţi


11 februarie 2016

Suntem ploieşteni şi trebuie să iubim Ploieştiul, nu să-i denigrăm imaginea şi să-l băgăm în falimentul indus de rea-voinţă şi boicot. Probabil că aşa îţi vine să gândeşti când nu locuieşti aici

Cunosc o persoană care parcă s-a cununat cu Ploieştiul. Cu devotament stă zi lumină pe şantiere, la primărie, de vorbă cu ploieştenii şi dă zor din răsputeri să termine la timp marile proiecte de modernizare.

Nu defăimaţi un om şi o echipă până nu aveţi cunoştinţă de eforturile supraomeneşti depuse de aceştia, pentru noi toţi şi pentru oraş.

Nu există pădure fără uscături şi nici om care să muncească şi să nu greşească, dar ce faci când e uscată toată pădurea? De ce vreţi cu sadism şi dorinţe nebuneşti să ne întoarcem patru ani în timp, în braţele unui regim care nu a făcut nimic cu înţelepciune, îndatorându-ne până şi nepoţii?

Este incontestabil faptul că poate mai sunt şi câţiva ucigaşi ai bunului simt, care fără scrupule bagă băţul prin gard şi latră cât îi ţin puterile în stânga şi în dreapta, nemulţumiţi fiind de ascensiunea binemeritată a celor alături de care, cândva au plecat la drum. Atitudinile acestea survin în comportamentele unor inşi loviţi de microcefalie. Vreau să cred că sunt cazuri puţine şi izolate.

Blândeţea şi bunătatea trebuie să fie caracteristicile de bază ale unui adevărat lider, precum sufletul curat al celui care astăzi se dedică Ploieştiului cu toată fiinţa sa. Acesta are împămăntenit adânc crezul că Dumnezeu ne-a dat menirea să aducem pe pământ iubire şi să nu împrăştiem venin, ură şi dezbinare.

Cu toţii avem obligaţia să nu-l lăsăm singur pe cel care este sprijinul ploieştenilor şi împreună să spunem nu, impostorilor. Să combatem circarii şi mincinoşii.

Astăzi, o echipă unită în jurul actualului edil ne dovedeşte prin graiul faptelor că Ploieştiul este pe făgaşul cel bun.

 

Q.E.D.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro