Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 3:48:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şeful IPJ Braşov se pensionează după scandalul Godină


19 februarie 2016

Comunicatul IPJ Braşov:

„La revenirea din concediul de odihnă, chestorul de poliţie Aron Ioan - şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov şi-a înaintat raportul de pensionare Inspectoratului General al Poliţiei Române - decizie ce era anticipată de la începutul anului.

Cu această ocazie, mulţumeşte conducerii Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului General al Poliţiei Române, instituţiilor colaboratoare, colegilor poliţişti şi nu în ultimul rând, cetăţenilor braşoveni pentru respectul şi sprijinul constant şi necondiţionat de care s-a bucurat în cei 31 de ani de activitate profesională”.

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie din România a cerut demisia chestorului Ioan Aron, şeful IPJ Braşov, pe care îl acuză de comportament nepotrivit faţă de subordonaţi. Sindicaliştii îi iau astfel apărarea agentului Marian Godină, care a reclamat pe Facebook neregulile din poliţie.

IGPR a trimis săptămâna aceasta o echipă de control la Poliţia din Braşov, după ce Marian Godină a relatat pe Facebook despre umilinţele şi presiunile la care ar fi supus din partea şefilor. Ultima mărturisire în spaţiul virtual face referire la un oficial local, care a fost oprit în trafic şi pentru asta ar fi intervenit la superiorii poliţistului.

Sursa: digi24.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro