Vineri, 29 martie 2024 - 1:26:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Se caută noi spaţii pentru Spitalul Judeţean Ploieşti


22 februarie 2016

Întâlnire de lucru între conducerea Primăriei Ploieşti şi cea a Consiliului Judeţean Prahova. Cristian Ganea, primarul interimar al Ploieştiului, şi viceprimarul Răzvan Ursu s-au întâlnit cu preşedintele CJ Mircea Cosma şi vicepreşedintele Bogdan Toader pentru a identifica soluţii pentru asigurarea de noi locaţii pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

"A fost analizată situaţia alarmantă a lipsei de spaţiu în care funcţionează Spitalul Judeţean Prahova. Am găsit o soluţie prin preluarea unui număr de 8 clădiri din cartierul Triumf, aflate în diferite stadii. Totodată, Spitalul Judeţean va fi dotat cu 400 de paturi, proiect elaborat de Ministerul Sănătăţii şi reprezentanţii Băncii Mondiale.
Această soluţie a fost conturată în această dimineaţă, iar la această şedinţă, au fost prezenţi alături de mine viceprimarul Răzvan Ursu şi domnul preşedinte Mircea Cosma, iar pentru informarea juridică asupra terenurilor şi clădirilor a fost convocat Petrache Florin,directorul Direcţiei de Patrimoniu.

De asemenea, în cadrul acestui proiect este prevăzută şi construirea unei parcări care să ajute la transformarea Spitalului Judeţean Prahova într-un punct modern şi european aşa cum merită toţi prahovenii!", a scris Cristian Ganea, primarul interimar al Ploieştiului, pe pagina de Facebook.

”Am avut o discuţie cu domnul viceprimar cu atribuţii de primar, Cristi Ganea, şi am convenit ca în termen de o săptămână să prezentăm o temă de proiect pe 20 ani a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Proiectul prevede amenajarea unei parcări în zona laterală a spitalului, extinderea acestuia pe o suprafaţă de peste 11000 mp şi amenajarea unor case aflate în apropiere care să funcţioneze cu regim de policlinică”, a declarat Bogdan Toader, vicepreşedintele CJ Prahova

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro