Vineri, 26 aprilie 2024 - 2:02:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Târgşorul Vechi- comuna sufocată de gunoaie!


7 aprilie 2016

În urmă cu două săptămâni scriam despre o groapă de gunoi ilegală care "îşi face veacul" în zona Coţofană din comuna Târgşorul Vechi. Din păcate nu este singurul focar de infecţie dintr-o comună aflată la numai 7-8 km de Ploieşti.

Cititorii noştri ne-au trimis pe adresa redacţiei şi alte fotografii cu deşeuri aruncate la întâmplare, iar din nefericire, autorităţile locale nu iau nicio măsură pentru remedierea situaţie. Semn că probabil nimănui nu îi pasă de starea de sănătate a populaţiei. Şi asta în timp ce pe siteul Primăriei Târgşorul Vechi sunt postate la loc de cinste fotografii de la acţiunea de ecologizare "Let's do it România" e drept acţiune desfăşurată la Târgşorul Vechi în anul 2012.

Imaginile primite de această dată sunt din satul Stăneceşti,  acolo unde zona de lângă fostul combinat Comporsa este un adevărat focar de infecţie.

Având în vedere situaţia de la Târgşorul Vechi nu putem să nu ne întrebăm ce se întâmplă cu inspectorii Gărzii de Mediu Prahova care ar trebui să sancţioneze astfel de probleme? Probabil că nu îşi închipuie că la doi paşi de Ploieşti pot exista asemenea imagini...
 


 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro