Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 3:54:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gazele naturale ajung şi în sudul judeţului Prahova


12 aprilie 2016

Analiza proiectului de gaze Sud 2, care presupune racordarea la reţeaua de gaze a unor localităţi din sudul judeţului a avut loc în prezenţa vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader şi a profesorului Mihai Albulescu 

Astfel, s-a discutat despre finanţarea proiectului de către Mega Construct S.A. Bucureşti, stabilindu-se următoarele: magistrala principală ce traversează în prezent satul Lacul Turcului din comuna Balta Doamnei, va urma DJ 101D din comuna Olari, continuând prin satul Independenţa şi ajungând apoi în comuna Gherghiţa; aceasta va traversa autostrada A3, preconizându-se a ajunge cu lucrările în zonă până la 30.10.2016.

Totodată, operatorul va finaliza concesiunea serviciului de alimentare cu gaze în comunele Dumbrava şi Drăgăneşti conform prevederilor şi aprobărilor ANRE până la 30.06.2017. Menţionăm că reţeaua de distribuţie pe diferite străzi laterale se va face de comun acord cu primarii din localitatea traversată, în funcţie de numărul de cereri pe fiecare stradă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro