Joi, 28 martie 2024 - 8:15:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Crescătorii de animale de la Tîrgşoru Vechi, terorizaţi de fostul consilier local PNL, Mihai Balaban. Poliţia din comună doarme!


14 iunie 2016

Înşelăciune la Tîrgşorul Vechi. Un personaj cu aere de vedetă îşi bate efectiv joc de munca oamenilor. Vorbim despre "faimosul" Mihai Balaban, fostul consilier local cu vechi ştate penale

Balaban a fost o perioadă bună de timp preşedinte al Asociaţiei crescătorilor de animale din satul Tîrgşorul Vechi. Nemulţumiţi de modul în care erau trataţi de preşedintele Balaban, crescătorii de animale s-au revoltat, au făcut o şedinţă şi au decis schimbarea preşedintelui. Noul preşedinte ales a fost Felix Neagu. O atitudine democratică am putea spune, dacă ex consilierul liberal ar accepta decizia crescătorilor!

Dar cum totul în sat i se cuvine, fiind considerat un fel de vătaf local, Balaban nu a acceptat decizia oamenilor şi a trecut la ameninţări. Mai mult, subvenţiile venite de la APIA pentru Asociaţie au  intrat direct în conturile lui şi a continuat să îşi facă afacerile ca şi când părerea colegilor din asociaţie nu contează. A refuzat să le dea banii oamenilor, deşi li se cuveneau conform legislaţiei din ţara asta. 

Nu a acceptat nici ideea de a schimba firma care strânge surplusul de iarbă de pe păşune cu o alta care asigură aceleaşi servicii dar la un preţ mult mai mic.

Mai mult, Mihai Balaban ţine oamenii în teroare susţinând că nu poate fi schimbat deoarece a concesionat păşunea satului şi doar el o poate utiliza.

Din păcate, comportamentul abuziv al fostului consilier local PNL este tolerat şi de autorităţile locale, gurile rele susţinând că în perioada în care a fost plasat în arest la domiciliu, fiind acuzat de tâlhărie, nu a prea respectat decizia Instanţei.


Poate că a venit vremea ca localnicii din Tîrgşoru Vechi să apeleze la ajutorul Poliţiei (bineînţeles că nu cea din comună deoarece se zvoneşte că Mihai Balaban are strânse relaţii de prietenie cu poliţiştii din zonă) sau la cel al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti. 


Poate că autorităţile locale vor găsi modalitatea de a-i ajuta pe oamenii escrocaţi de Balaban, mai ales că mulţi dintre ei îşi duc traiul de zi cu zi de pe urma vitelor pe care le cresc.

Rugăm toate persoanele care au avut probleme cu fostul consilier local să ne contacteze la adresa de mail [email protected]. Promitem să păstrăm confidenţialitatea surselor noaste, mai ales că Balaban este cunoscut pentru modul în care ameninţă oamenii sau chiar îi agresează fizic.

 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro