Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:56:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Excursia premianţilor a devenit tradiţie la Şcoala IA Bassarabescu din Ploieşti! Ce destinaţie au avut în acest ani


29 martie 2017

Tradiţionala excursie a premianţilor, oferită celor mai merituoşi elevi ai Şcolii Gimnaziale “I.A. Bassarabescu”, a ajuns la cea de a V a ediţie. De această dată, cei 45 de premianţii au fost însoţiţi de Adriana Matei,directorul unităţii de învăţământ, şi de profesorii Nicoleta Manta şi Georgiana Canache.

Ca în fiecare an, excursia premianţilor a fost sponsorizată de consilierul judeţean Rareş Enescu, iar scopul declarat al organizatorilor, pe lângă premierea elevilor cu rezultate foarte bune la învăţătură, îl reprezintă şi prezentarea câtorva obiective turistice, culturale şi istorice. În acest an, lui Rareş Enescu i s-a alăturat în sponsorizarea excursiei şi senatorul Emanoil Savin.

În acest an, copii au ajuns la Buşteni, iar obiectivele vizitate au fost Castelul Cantacuzino, Mănăstirea Caraiman şi Muzeul Cezar Petrescu.

După o excursie interesantă, în locuri pline de istorie şi de o frumuseţe rară, cei 45 de elevi s-au întors, la Ploieşti, relaxaţi,veseli, mai bogaţi spiritual şi hotărâţi să învăţe cel puţin la fel de bine şi în acest an şcolar pentru ca anul viitor să meargă, din nou, într-o altă excursie a premianţilor, în alte locuri deosebite din România.



 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro