Joi, 18 aprilie 2024 - 9:45:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Borfaşi prahoveni care acţionau în Marea Britanie căsăpiţi cu sprijinul poliţiştilor englezi


25 august 2016

Cetăţenii Marii Britanii nu au votat pentru ieşirea din Uniunea Europeană, au votat pentru a scăpa de borfaşii din România şi Bulgaria.

Procurorii şi poliţiştii de crimă organizată din municipiul Ploieşti au destructurat, cu sprijinul autorităţilor judiciare din Marea Britanie, o grupare de proxeneţi organizată transfrontalier, membrii acesteia închiriind apartamente în Marea Britanie în care tinere pe care le racolau practicau prostituţia.

Procurorii spun că, începând cu anul 2012, inculpatul Mircea Costin Bălan, împreună cu inculpaţii Adrian Avram, Valentin Avram, Ionuţ Ciprian Haită, Adrian Jean Ghinea, Valentin Ghinea şi Marius Iulian Gaspar, a iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat, la care pe parcurs au aderat şi pe care l-au sprijinit alţi inculpaţi, în scopul săvârşirii infracţiunii de proxenetism pe teritoriul Marii Britanii.

"Din investigaţiile efectuate a rezultat că inculpaţii au racolat mai multe tinere, cărora le-au asigurat transportul (rezervarea şi cumpărarea biletelor de transport), cazarea, promovarea anunţurilor pe site-urile de profil matrimonial şi asigurarea protecţiei fizice, în vederea practicării prostituţiei pe teritoriul Marii Britanii, sumele de bani obţinute de tinere din această activitate fiind împărţite cu membrii grupului infracţional organizat", arată anchetatorii, conform documentelor citate.

Tinerele racolate aveau cunoştinţă despre activitatea infracţională pe care o vor desfăşura în Marea Britanie, iar între acestea şi membrii grupării exista o înţelegere potrivit căreia ele urmau să primească un procent de 50% din sumele obţinute din practicarea prostituţiei.

Inculpaţii s-au ocupat şi cu postarea de anunţuri pe site-uri de profil matrimonial pentru atragerea de clienţi pentru tinere în vederea întreţinerii de relaţii sexuale în locaţiile închiriate de ei.

Activitatea grupului infracţional era coordonată de Mircea Costin Bălan, acesta fiind cel care închiria apartamente în diferite zone din localităţile Portsmouth, Southamptom, Norwich, Cambridge, Oxford, Ilford, Playmouth, Exeter, Londra — Marea Britanie şi Cardiff (Ţara Galilor), în care tinerele racolate practicau prostituţia.

Incă odată se demonstrează ca englezii chiar şi-au dorit ceea ce au votat: sa scape de români!

Sursa: Agerpres


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro