Marţi, 23 aprilie 2024 - 9:40:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ludmila Sfîrloagă, vicepreşedintele CJ Prahova, la deschiderea noului an universitar


4 octombrie 2016

Ludmila Sfîrloagă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, a participat la festivitatea de deschidere a noului an universitar de la Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti.

Ceremonia a început prin intonarea cântecul studenţesc „Gaudeamus Igitur“, iar cuvântul de deschidere a aparţinut rectorului Universităţii de Petrol – Gaze, Mihai Pascu Coloja, care a urat bun venit studenţilor în noul an şi a făcut o scurtă prezentare a realizărilor din anul universitar trecut, dar şi proiectele pentru noul an universitar.

,,Cu voia dumneavoastră, vreau să-mi permiteţi ca astăzi să mă adresez în primul rând studenţilor, pentru că deschiderea anului universitar este un moment cu o simbolistică bogată, reprezentand un nou început, dar, în acelaşi timp, o dovadă a perenităţii şi o reafirmare a tradiţiei academice. Putem spune ca la Ploiesti, la Universitatea de Petrol - Gaze tradiţia, performanţa şi recunoaşterea internaţională sunte elemente esenţiale. Studentilor din anul 1 le urez bun venit în această instituţie academică prestigioasă şi îi felicit pentru alegerea facută iar pe studentii din ceilalţi ani îi incurajez să continue pe drumul ce l-au ales perfecţionându-se continuu…”, a fost mesajul vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Ludmila Sfîrloagă, la deschiderea noului an universitar.



Totodată, Ludmila Sfîrloagă a acordat Universităţii Petrol – Gaze o metopă în semn de recunoaştere a rezultateor remarcabile obţinute în procesul de învăţământ.

Au mai luat cuvântul preşedintele ales al Senatului Universitar al Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti, Nicolae Paraschiv, inspectorul general şcolar prof. Oprea-Nicolae Angelescu, managerul general al SOCAR Petroleum S.A, Hamza Karimov, etc.

Universitatea Petrol - Gaze din Ploieşti a fost înfiinţată în Bucureşti, în 1948, sub numele de Institutul de Petrol şi Gaze. Institutul a avut ca obiectiv principal, încă de la început, pregătirea specialiştilor cu studii superioare pentru principalele ramuri ale industriei de petrol şi gaze din România.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro