Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 3:35:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primarul Dobre şi consilierii PNL traşi de urechi de aleşii PSD Ploieşti


11 octombrie 2016

Aleşii locali PSD Ploieşti au emis, în această dimineaţă, un comunicat de presă în care sancţionează derapajele primarului Adrian Dobre şi ale consilierilor PNL. Publicăm integral comunicatul semnat de Grupul consilierilor locali PSD Ploieşti

"Grupul consilierilor locali PSD a constatat cu surprindere că aleşii PNL s-au transformat în dădaca primarului Adrian Dobre, neexistând o zi în care edilul să nu fie luat în braţe şi mângâiat pe creştet de colegii de partid.

Consilierii locali PNL uită că nu sunt subordonaţi primarului, iar ploieştenii i-au votat pentru a elabora proiecte şi programe menite să dezvolte oraşul nu să joace rolul de babysitter pentru Adrian.

Iar Adrian Dobre  preferă să se ascundă în spatele zidului aleşilor liberali, neînţelegând nici la patru luni de la alegerile locale de ce ocupă biroul de la etajul trei al Palatului Administrativ.

Cât despre consilierii locali PNL, îi sfătuim pe colegii noştri să lase războaiele politice menite să arunce praf în ochii alegătorilor şi să înceapă să se implice în problemele reale ale Ploieştiului.

Grupul consilierilor locali PSD încă aşteaptă cu emoţie momentul în care Adrian Dobre va înţelege că este primarul ales al Ploieştiului şi îşi va depune semnătura în bancă pentru a putea semna toate documentele privind finanţările de la bugetul local. Va fi un moment istoric pentru noi, un moment aşteptat de aproape 5 luni. Asumarea responsabilităţii este o dovadă de bărbăţie, domnule Dobre ! Văicărelile nu se găsesc în portofoliul unui adevărat bărbat!

Din păcate, în patru luni de la preluarea mandatului, Adrian Dobre a reuşit o singură performanţă: a transformat Executivul Primăriei într-un veritabil institut pentru studiul legislaţiei în vigoare şi într-un câmp de luptă cu majoritatea din consiliul local.

Domnule Adrian Dobre, dragi consilieri liberali, vă mai aduceţi aminte de promisiunile pe care le-aţi făcut în campania electorală? Oare când va veni momentul pentru a le îndeplini? Timpul trece pe negândite: tic-tac, tic-tac !"


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro