Joi, 28 martie 2024 - 2:55:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Percheziţii DNA la Autoritatea Electorală Permanentă


15 noiembrie 2016

Procurorii DNA Ploieşti fac, marţi dimineaţă, percheziţii la sediul Autorităţii Electorale Permanente, într-un dosar care vizează fapte de trafic de influenţă şi spălare de bani, potrivit unor surse judiciare, care arată că printre persoanele vizate este şi preşedintele AEP, Ana Maria Pătru.

Direcţia Naţională Anticorupţie arată că Serviciul teritorial Ploieşti efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârşirii, în perioada 2008 -2015, a unor infracţiuni de corupţie. În această cauză se fac patru percheziţii în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Vâlcea, la o instituţie publică şi la domiciliile unor persoane.

Surse judiciare au precizat că procurori de la DNA Ploieşti şi ofiţeri de Poliţie Judiciară ridică documente de la sediul Autorităţii Electorale Permanente.

Potrivit surselor citate, în acest dosar se fac cercetări pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, iar printre persoanele vizate ar fi şi preşedintele AEP, Ana Maria Pătru.

La finalul percheziţiilor vor fi audiate mai multe persoane, au precizat sursele judiciare.

Percheziţiile sunt făcute de procurori împreună cu jandarmi de la Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei "Vlad Ţepeş”.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro