Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 6:06:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Medic de medicina muncii din Sinaia, prins când primea mită


14 februarie 2017

Un medic de medicina muncii din Sinaia a fost prins în flagrant în timp ce primea bani de la o persoană ca să-i elibereze documente pentru prelungirea avizului de pensionare anticipată, ofiţerii DGA Prahova găsind în urma unei percheziţii la cabinetul doctorului suma de 8.500 de lei.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca este vorba despre un medic de medicina muncii, Lucian Jianu, care ar fi eliberat, in schimbul unor sume de bani, documente pentru prelungirea avizului de pensionare anticipata.

Cele patru parchezitii au loc la cabinetul medicului, la unitatea sanitara la care acesta lucreaza, dar si la doua locuinte ale doctorului - una in Busteni, iar alta in Sinaia, au precizat sursele citate.

In urma perchezitiei facute la cabinetul medicului, anchetatorii au gasit suma de 8.500 de lei.


Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) — Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Prahova, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova efectuează cercetări într-un dosar penal privind fapte de corupţie săvârşite de un medic din cadrul unei unităţi medicale din Sinaia.

Astfel, astăzi, echipa mixtă alcătuită din ofiţeri D.G.A. şi procurori a organizat o activitate de prindere în flagrant, medicul fiind surprins după primirea sumei de bani de la un denunţător.

Tot astăzi, ca urmare a delegării procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, ofiţerii S.J.A. Prahova vor efectua 4 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Prahova.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro