Miercuri, 24 aprilie 2024 - 4:11:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mircea Geoană în vizită la Ploieşti. Întâlniri cu autorităţile locale şi judeţene


15 martie 2017

Preşedintele Institutului Aspen România, Mircea Geoană, a avut mai multe întâlniri, in municipiul Ploieşti, cu reprezentanţi ai administraţiei publice locale, ai Camerei de Comerţ si ai Universităţii Petrol-Gaze.

Fostul ambasador al României in SUA a fost însoţit la aceste întâlniri de conferenţiarul universitar Mihai Apostolache., cel care a asigurat legătura dintre Universitatea Petrol-Gaze şi Institutul Aspen România.

Preşedintele Aspen, Mircea Geoană, s-a întâlnit cu cei doi viceprimari ai Municipiului Ploieşti, cu primarul Adrian Dobre, precum şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader.

Pe lângă întâlnirile cu oficialii din administraţia locală, Mircea Geoană a purtat discuţii şi cu preşedintele Camerei de Comerţ a Judeţului Prahova, dar şi cu Mihail Minescu, prorector al Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti.

Institutul Aspen intenţionează să încheie un protocol de colaborare cu Primăria Municipiului Ploieşti şi să organizeze, tot la Ploiesti, împreună cu entităţile vizitate, un eveniment international care să aşeze Municipiul Ploieşti şi Judeţul Prahova pe harta evenimentelor internaţionale.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro