Marţi, 19 martie 2024 - 6:26:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fostul primar Iulian Bădescu, acuzaţii grave la adresa SRI şi DNA


10 mai 2017

Fostul primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu lansează acuzaţii grave la adresa procurorului Mircea Negulescu, dar şi a lui Sabin Iancu, ultimul fiind schimbat chiar azi din funcţia de şef al SRI Prahova.

"Vreau să fac o plângere penală cu speranţa că cineva va privi cu atenţie aceste lucruri. Multe lucruri din cele pe care le voi spune se ştiu deja. Tot ce mi s-a întâmplat mie e o făcătură a unor minţi bolnave. Negulescu stătea la plajă în Mamaia pe banii lui, sau şi-a făcut vilă de 200.000 de euro pe banii lui sau şi-a făcut operaţie la stomac pe banii lui? Lucrurile sunt evidente. Înainte de a fi arestat cu trei luni înainte i-am spus lui Sabin Iancu ce pregăteşte Negulescu, dar ei au grăbit denunţătorii să facă ce au făcut împotriva mea. Ţintele principale sunt alţii, nu eu.", a spus Bădescu la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Şi asta nu e tot. Bădescu a continuat să lanseze acuzaţii grave. "Nu le doresc să ajungă în cele 4 puşcării în care am fost eu în cele 5 luni şi jumătate de arest. E vorba de interese patrimoniale, reglări de conturi la SRI, despre beţia puterii, voiau să domine nu doar Prahova, dar şi la nivel naţional. Nu mă încântă ce se întâmplă. Eu nu mai vreau să sufere oameni nevinovaţi. Ei îşi fac de cap, iar parlamentarii nu înţeleg că acest control democratic e necesar", a încheiat Bădescu.

SURSA: Stiripesurse.ro

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro