Joi, 28 martie 2024 - 7:14:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Motociclist mort şi patru răniţi într-un accident grav pe DN1, la Bărcăneşti


18 septembrie 2017

O persoană a murit si alte patru au suferit leziuni uşoare, în urma unui accident rutier produs, duminică seară, pe Drumul Naţional 1, în localitatea prahoveană Bărcăneşti, după ce un autoturism si trei motociclete au intrat în coliziune.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul s-a produs pe DN 1, în localitatea prahoveană Bărcăneşti, unde şoferul unui autoturism a trecut de pe o bandă pe alta fără să se asigure si a izbit în plin o motocicletă. În urma acesteia circulau alte patru motociclete, iar unele dintre acestea au lovit si ele motocicleta acroşată de autoturism, însă  poliţiştii nu au stabilit câte au fost efectiv implicate în accident.

Un tânăr în vârstă de 30 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident care a avut loc, în această seară, pe DN1, la Bărcăneşti. Traficul pe sensul de mers spre Bucureşti se desfăşoară cu dificultate, fiind dirijat de poliţişti.

Din primele cercetări cinci motociclete au fost implicate în accident. Conform IJP Prahova, un conducător auto nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a acroşat un motociclist. Celelalte patru motoare care veneau din spate s-au lovit unul de celălalt.

Din nefericire, impactului i-a fost fatal primului motociclist, care a suferit un stop cardio respirator. Eforturile medicicilor de a-i salva viaţa tânărului în vârstă de 30 de ani au fost zadarnice, acesta decedând la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Un alt motociclist, în vârstă de 44 de ani, a fost transportat la UPU Ploieşti, fiind diagnosticat cu traumatism toracic şi abdominal.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro