Vineri, 29 martie 2024 - 9:36:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sinaia Forever aşteaptă peste 50.000 de spectatori!


3 octombrie 2017

Primăria oraşului organizează în perioada 06 - 08 octombrie ediţia a XXIII-a a Festivalului Sinaia Forever, care celebrează povestea oamenilor şi locului. Se vor îmbina clasicul, ce a definit acest oraş încă din cele mai vechi timpuri, cu atmosfera de spirit liber a Festivalului.  Străzile oraşului, Castelul Ştirbei-Muzeul Oraşului, Casino-ul şi Parcul Dimitrie Ghica, vor face parte din povestea acestui an. Vei avea tot ce îţi trebuie pentru a petrece 3 zile în care cultura, distracţia şi buna-dispoziţie îţi  crează amintiri de neuitat.

Festivalul Sinaia Forever nu este doar un spectacol, este o stare de spirit care leagă prietenii şi uneşte oamenii de pretutindeni.

Temele abordate de-a lungul timpului au impregnat Festivalului originalitate şi noutate sporind astfel curiozitatea celor care îl îndrăgeau deja, dar şi a oamenilor care l-au descoperit mai târziu.

Povestea acestui an începe odată cu trecerea prin prima poartă, a iernii, care îi aduce în prim plan pe neînfricaţii daci şi obiceiurile lor. Tot aici meşteşugarii de la Muzeul Ţăranului Român ne vor arăta arta cioplitului, pielăriei, sticlăriei… De asemenea copiii vor fi încântaţi să se joace şi să asiste la spectacole alături de Teatrul Ancuţa. Magia Copilăriei va fi completată de Magician care va prezenta un show interactiv cu trucuri năstruşnice şi îi va uimi pe toţi cu baloanele sale pe care le va modela în cele mai deosebite forme.

Când vom trece prin a doua poartă,multicoloră, a primăverii, atmosfera se va încălzi iar buna-dispoziţie va fi adusă de artiştii de street entertainment Hangdrum şi Barbarosa. Tot aici ne lăsăm învăluiţi de magia dansului – balet, tango, vals...

La cea de-a 3-a poartă, se instalează vara...care aduce cu ea momente inedite - trupa Eyedrops şi statuile vivante ale actorilor de la Masca. În locul special amenajat pentru producătorii locali îi veţi întalni pe sinăienii care reprezintă prin munca lor o parte din tradiţiile locale.

Aproape de Parcul Dimitrie Ghica, poarta toamnei face trecerea spre  Sinaia Smart City. Realiatea virtuală şi aplicaţiile mobile ne arată cum poate fi un oraş sustenabil.    

Pe scena amplasată în mijlocul parcului îi vom asculta în prima seară, vineri 06 octombrie, pe Vescan, Irina Rimes, Mihail şi Vunk, iar sâmbătă 07 octombrie pe Eyedrops, Alexandra Uşurelu, Alternosfera şi Voltaj.

Noptile vor fi luminate în diferite locuri de “Dragonii” trupei Crispus care  vor îmblânzi focul cu spectacole incendiare pe toată durata Festivalului.

Pe cele 10 ecrane gigant amplasate pe B-dul Carol I vei vedea “Smile of Sinaia”. De asemenea vor rula şi imagini cu oraşul, prezentat în diverse ipostaze surprinse pe parcursul celor 4 anotimpuri, 365 de zile din viata urbană.

Sunt aşteptaţi peste 50.000 de spectatori!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro