Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 11:04:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Curtea de Apel Ploieşti ridică măsura controlului judiciar în unul dintre dosarele lui Sebastian Ghiţă


26 octombrie 2017

Judecătorii Curţii de Apel Ploieşti au dispus, miercuri, revocarea măsurii controlului judiciar dispusă în urmă cu o lună de Tribunalul Prahova în unul dintre dosarele de corupţie în care este cercetat fostul deputat Sebastian Ghiţă. Decizia magistraţilor de ridicare a oricărei măsuri preventive în dosarul în care Ghiţă este cercetat alături de cumnatul fostului premier Victor Ponta pentru corupţie şi constituitrea uni grup infracţional este defintivă.

”Admite contestaţia formulată de inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian împotriva încheierii nr. 401 din data de 26 septembrie 2017 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova, pe care o desfiinţează în parte şi în rejudecare: Revocă măsura controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian”, este soluţia definitivă a magistraţilor Curţii de Apel Ploieşti.

În 26 septembrie, Tribunalul Prahova a respins cererea DNA de emitere a unui mandat de arestare în lipsă pe numele lui Sebastian Ghiţă în dosarul Hidro Prahova, în care acesta este cercetat pentru fapte de corupţie alături de omul de afaceri Iulian Cristian Herţanu, cumnatul fostului premier Victor Ponta.

În schimb, judecătorii Tribunalului dispuseseră măsura controlului judiciar pe numele lui Ghiţă. Decizia a fost contestată atât de Sebastian Ghiţă, prin avocat, cât şi de procurorii DNA, care au cerut instanţei superioare emiterea mandatului de arestare în lipsă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro