Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:15:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Viceprimarul Cristian Ganea, demersuri pentru urgentarea reţelei de apă şi canalizare în Mitică Apostol


20 ianuarie 2018

Viceprimarul Cristian Ganea solicită urgentarea realizării reţelei de apă şi canalizare în cartierul Mitică Apostol. Ganea a discutat această problemă în Comiterul de Coordonare APA Nova. Membrii comitetului au decis ca în acest an sî demareze proiectarea şi execuţia reţelei de distribuţie pe orizontală, atfel încât, cel târziu în anul 2019, toţi locuitorii din Mitică Apostol să poată beneficia de tot confortul urban al unui oraş european.

În cel mai scurt timp vor fi identificate sumele necesare demarării proiectului, iar una dintre variantele propuse este cea a majorării cu 8% a valorii apeil livrate populaţiei. În prezent , Ploieştiul are cel mai mic preţ de livrare a apei, fiind pe locul 41 din 41 de municipii reşedinţă de judeţ, la acest capitol

"Am promis , iar modernizarea cartierului Mitică Apostol este un proiect cu care PSD a intrat în alegeri. Facem toate eforturile pentru a-l realiza.Sperăm să nu întâlnim piedici politice în realizarea acestui proiect, el fiind menit să ridice nivelul de trai al ploieştenilor din Mitică Apostol", ne-a declarat Cristian Ganea.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro