Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 3:47:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Apă mai bună... dar mai scumpă VIDEO


6 decembrie 2012

S.C. Hidro Prahova S.A. a lansat proiectul european „Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi canalizare în judeţul Prahova. Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial de Mediu.

Obiectivul principal al proiectului este reabilitarea şi extinderea infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de proiect din localităţile Azuga, Buşteni, Băicoi, Băneşti, Breaza, Câmpina, Comarnic, Mizil, Plopeni, Sinaia, Urlaţi, Vălenii de Munte.

Proiectul se adresează unui număr de 210.480 de locuitori care vor beneficia de alimentare cu apă potabilă şi epurarea apelor uzate, iar valoarea totala a acestuia este de 162.731.194 euro, fără TVA. Scopul final al proiectului este îmbunătăţirea calităţii serviciilor de alimentare cu apă potabilă prin creşterea presiunii şi reducerea numărului de întreruperi în furnizarea apei, dar şi extinderea gradului de acoperire cu servicii de colectare şi epurare a apei uzate în aria de proiect.

„Producţia de apă va creşte, iar calitatea apei va fi superioară. Scopul nostru este să mărim numărul de consumatori, nu al consumului de apă. Astfel, creşterea tarifelor la apă potabilă va creşte cu 15% în următorii 4 ani”, ne-a declarat Dumitru Pantea, director general al operatorului regional de apă, S.C. Hidro Prahova S.A.

 

Foto: Cristi Cimpeanu


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro