Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 8:28:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova fără miniştrii în noul Guvern


18 decembrie 2012

Deşi este cel mai mare judeţ al României, de ani de zile Prahova este tot mai marginalizată de către şefii din Bucureşti. Dacă PDL-ul condus de Roberta Anastase reuşea în urmă cu patru anis ă impună mai mulţi secretar de stat şi chiar preşedintele Camerei Deputaţilor, situaţia pare a se fi schimbat din nou.

Dacă în Campania electorală Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova, anunţa că judeţul nostrum va avea trei miniştrii nominalizându-I pe Mircea Roşca, Sebastian Ghiţă şi Georgică Severin, ieri nici unul dintre aceste nume nu figura pe lista posibililor viitori şefi de ministere.

Mai mult chiar şi premierul Victor Ponta a dezminţit informaţia potrivit căreia prahoveanul Sebi Ghiţă va fi nominalizat în funcţia de ministru al Comunicaţiilor. "Omul de afaceri Sebastian Ghiţă nu va fi ministru în noul guvern, iar numele lui a apărut ca urmare a unui război între trusturile de presă", a spus premierul Ponta

Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova, a spus şi el că nu va fi ministru, şi a admis că dacă îi va fi făcută o astfel de propunere “va lua cea mai bună decizie”.

Cu alte cuvinte singura şansă ca un prahovean să ajungă în noul Guvern rămâne ca Laurenţiu Rebega, vicepreşedintele CJ Prahova, să fie desemnat secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro