Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:39:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dragnea pune condiţii pentru a finaliza Sala Sporturilor VIDEO


12 ianuarie 2013

Primvicepremierul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltării regionale şi al administraţiei publice, a anunţat că pentru că lucrările de consolidare de la Sala Sporturilor Olimpia să fie finalizate este nevoie ca Primăria Ploieşti şi Consiliul Judeţean Prahova să continue o parte din această investiţie.

Aflat la Ploieşti, Dragnea a fost invitat de Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, pe şantierul de la Sala Sporturilor pentru a încerca să găsească o soluţie de finalizare urgentă a lucrărilor.

Liviu Dragnea a anunţat că investiţia poate fi finalizată până în luna august, cu condiţia ca municipalitatea şi Consiliul Judeţean să aloce o parte din fondurile necesare lucrărilor.

Primvicepremierul a solicitat că până luni să primească un acord ferm din partea celor două instituţii pentru a putea fi continuate lucrările.

Liviu Dragnea a declarat că judeţul Prahova „este un model de abordare a dezvoltării regionale” şi că ar fi foarte bine „ca în fiecare zonă să existe câte un Mircea Cosma”. El a mai povestit că în momentul în care a preluat Ministerul Dezvoltării a descoperit că există „cinci-şase mii de lucrări începute, în diverse stadii de execuţie”. La acestea se adaugă încă aproximativ o mie de lucrări ale Ministerului Mediului şi opt sute demarate de Secretariatul General al Guvernului. „Avem o ţară şantier, plină de şanţuri care blochează diverse localităţi şi a venit timpul să schimbăm modalitatea de abordare. Vom lansa programul „Satul Românesc”, pentru că ne dorim ca fiecare localitate din mediul rural să aibă apă potabilă, drumuri asfaltate, şcoală, dispensar modern. Fiecare român are dreptul la un nivel minim de civilizaţie şi doar o gândire coerentă poate duce la o dezvoltare locale. Obiectivul nostru este o Românie puternică, o Românie civilizată”, a declarat Liviu Dragnea la Ploieşti.

Dacă vrei să vezi care sunt lucrările pe care Liviu Dragnea le consideră prioritare urmăreşte materialul video.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro