Miercuri, 24 aprilie 2024 - 4:46:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Distracţii noi în Parcul Constantin Stere Ploieşti


17 ianuarie 2013

Consilierii locali au aprobat în şedinţa extraordinară tarifele pentru câteva modalităţi noi de distracţie în Parcul Constantin Stere. Dacă până acum, ploieştenii aveau la dispoziţie doar plimbările cu barca şi hidrobicicleta şi vizitarea Grădinii Zoologice, din această primăvară vor putea merge cu minicarul sau cu trăsura sau vor putea urma cursuri de echitaţie.

Astfel, pentru 30 de minute cu minicarul, tariful este de 10 lei pentru adulţi şi 5 pentru copii, iar pentru o jumătate de oră de plimbare cu trăsura, doritorii vor scoate din buzunar 10 lei pentru copii şi 20 pentru adulţi. Dacă doriţi trăsura pentru evenimente speciale veţi plăti 100 de lei pentru numai 15 minute.  O jumătate de oră de echitaţie va costa 30 de lei.

Mai mult, prin hotărârea adoptată de consilierii locali ploieşteni apare posibilitatea amenajării unor jocuri gonfablile, a plimbărilor cu maşinuţele electrice sau cea de amplasarea corturilor pentru spectacolele de circ.

Şi Serviciul pentru Ocrotirea Animalelor va oferi servicii noi ploieştenilor. Astfel, apare posibilitatea cazării câinilor şi pisicilor în regim de pensiune contra sumei de 35 de lei pe zi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro