Joi, 25 aprilie 2024 - 9:09:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horia Toma roagă primarii să deconteze naveta cadrelor didactice


21 ianuarie 2013

Anca Vasile, reprezentantul FSLI în comuna Tomşani, l-a informat pe Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova, că profesorilor din localitate nu le-a mai fost decontată naveta la locul de muncă din luna martie 2012. „Şi aşa avem salarii foarte mici iar aşa ne este foarte greu să mai ajungem la locul de muncă. Avem un coleg, profesor de sport, care vine pe jos de la Ploieşti pentru că nu are bani de navetă”, a spus profesoara Vasile.

În ajutorul cadrului didactic, a sărit şi Horia Toma, inspectorul şef al IJŞ Prahova. „Trebuie găsită o formulă pentru sprijinirea navetei cadrelor didactice. Salariile în învăţământ sunt cele care sunt, iar măcar avantajul acesta îl merită colegii mei”, a spus Toma.

El a dorit să informeze autorităţile prezente la inaugurarea alimentării cu gaze a localităţii Loloiasca de faptul că în luna septembrie au rămas 150 de catedre neocupate. „Ne-am confruntat cu următoarea situaţie: dădeam repartiţia, profesorul afla că în localitatea respectivă nu se decontează naveta şi se întorcea la Inspectorat să refuze postul. Localităţile care decontează naveta cadrelor didactice nu au probleme cu încadrarea personalului calificat”, a mai declarat Horia Toma, care a afirmat că localităţile cele mai agreate de cadrele didactice sunt Ploieşti, Bucov, Păuleşti, Brazi, Blejoi şi Ariceştii Rahtivani.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro