Miercuri, 17 aprilie 2024 - 12:59:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Raul Petrescu aduce noi struţi la Zoo Ploieşti


30 ianuarie 2013

Supărat de moartea unui struţ la Grădina Zoologică Ploieşti şi speriat de posibilitatea ca şi femela să îşi piardă viaţa, viceprimarul Raul Petrescu a căutat rapid soluţii pentru înlocuirea rapidă a mascului de Nandu.

Aşa se face că săptămâna viitoare în Parcul Constantin Stere va ajunge o pereche de struţi Nandu donaţi de omul de afaceri Sebi Taher, specializat în creşterea de păsări şi animale exotice. Iniţial Taher a dorit să schimbe un struţ pe un ponei Farabella, dar nu a fost mulţumit de niciunul dintre „căluţii” de la zoo aşa că a decis rapid să doneze păsările pentru bucuria iubitorilor de animale.

Reamintim că la începutul săptămânii unul dintre struţii Grădinii Zoologice a decedat în condiţii suspecte. Speriat de zgomotele produse de un grup de vânători în Parcul Stere, struţul s-a izbit de pereţii adăpostului murind cel mai probabil din cauza unei hemoragii interne. Specialiştii au avertizat că şi femela de Nandu este în pericol, deoarece păsările sunt obişnuite să trăiască în pereche.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro