Vineri, 29 martie 2024 - 12:25:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Auraş Dragomir este, în continuare, consilier judeţean


26 februarie 2013

Nici a cincea oară nu a fost cu noroc. Proiectul referitor la încetarea mandatului de consilier judeţean al lui Auraş Dragomir a fost scos, încă odată, de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean Prahova. Membrii Comisiei Juridice au anunţat că nu pot da niciun fel de aviz în acest caz. Situaţia a generat discuţii aprinse, dar nu iniţiate de aleşii PPDD, aşa cum era normal, ci de către cei ai PDL, care nu îşi explicau cum de comisia juridică nu dă un aviz pe această temă.

„Un aviz trebuia dat, fie că era vorba de un aviz pozitiv sau de unul negativ”, a spus Radu Ionescu(PDL). Membrii Comisiei Juridice au invocat faptul că aşa au fost sfătuiţi de juriştii CJ Prahova. Aceştia au susţinut că, la nivel naţional, sunt deja două procese care au ajuns la CEDO, după ce altor doi consilieri le-a încetat mandatul tot ca urmare a faptului că şi-au pierdut sprijinul politic şi că, în cazul în care plângerile lor vor fi soluţionate pozitiv, atunci s-ar crea un precedent care ar conduce şi la daune financiare.

Auraş Dragomir şi-a pierdut sprijinul politic al PP-DD încă de anul trecut, iar surse din Consiliul Judeţean susţin că acesta va fi numit director al Parcului Industrial Vălenii de Munte. Dragomir a candidat în iunie 2012 pentru postul de preşedinte al CJ Prahova din partea PPDD, iar în mandatul trecut a fost vicepreşedinte al instituţiei din partea PDL:

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro