Miercuri, 24 aprilie 2024 - 4:59:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cine l-a emoţionat pe Mircea Cosma?


8 martie 2013

Emoţii şi vocea uşor tremurândă...Aşa a fost Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, la întâlnirea cu micuţii din centrele de plasament din judeţ.

La Sala Europa  a Consiliului Judeţean Prahova  a avut loc  evenimentul  „Vestitorii Primăverii”, spectacol aniversar dedicat zilei  de 8 Martie.

Organizat la iniţiativa preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma şi a Administratorului Public al judeţului, Fabioara Ionescu,  spectacolul a fost susţinut de copiii protejaţi în centrele de plasament din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova (Centrul de Plasament Sinaia, Centrul de Plasament Filipeştii de Târg, Complexul de Servicii Comunitate Sfânta Filofteia Câmpina, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru persoane Adulte cu Handicap Lilieşti – Băicoi şi Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică pentru Persoanele Adulte cu Handicap - Urlaţi).

„Sunt foarte apropiat de aceşti copii, în primul rând pentru faptul că părinţii mei au fost orfani. Bunicii mei au murit în Primul Război şi toată viaţa am suferit pentru faptul că nu i-am cunoscut. Sunt alături de centrele de plasament, chiar dacă mi se reproşează că peste 40% din bugetul CJ merge către acest domeniu. Dacă aş putea aş aloca mult mai multe fonduri.”, a spus Mircea Cosma,

La spectacol au asistat doamnele şi domnişoarele care lucrează în cadrul Consiliului Judeţean Prahova, Primăriei Ploieşti, Prefecturii Judeţului Prahova  şi a  unor unităţi subordonate acestora.

Cu această ocazie a fost organizată şi o expoziţie cu lucrări realizate de către beneficiarii unităţilor de asistenţă socială.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro