Joi, 25 aprilie 2024 - 11:47:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mihai Apostolache,directorul Centrului de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio-Administrative


16 aprilie 2013

După ce în data de 4 aprilie 2013, Senatul Universităţii a aprobat înfiinţarea Centrului de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio-Administrative, ieri, Consiliului de Administraţie al Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti a validat propunerea rectorului Universităţii ca acest centru de cercetare să fie condus în calitate de director de lector univ.dr. Mihai Apostolache. Mandatului directorului este de patru ani si este ajutat în activitatea sa de un secretar ştiinţific.

Tot ieri s-a stabilit ca funcţia de preşedinte al consiliului ştiinţific al Centrului să fie ocupată de prorectorul Lazăr Cornel. În structura Consiliului Ştiinţific vor intra profesori universitari, dar practicieni din ţară şi străinătate.

Centrul de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio-Administrative va desfăşura activităţi de cercetare în domeniul ştiinţelor juridice, sociale, precum şi în domeniul problematicii europene şi al administraţiei publice.

Activitatea principală de cercetare realizată în cadrul CSCJSA este subsumată obiectivelor din Programul de cercetare al Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti şi din planul/programul de cercetare al Facultăţii de Ştiinţe Economice.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro