Joi, 18 aprilie 2024 - 8:09:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Raza de soare intră-n reabiliare


26 aprilie 2013

Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova,  a participat la conferinţa de lansare a proiectului  “O ŞANSĂ PENTRU O NOUĂ RAZĂ DE SOARE -Reabilitarea/modernizarea şi echiparea specifică a Complexului de servicii comunitare RAZĂ DE SOARE Băicoi”.

Proiectul este finanţat în cadrul Programului Operational Regional 2007 – 2013 Axa prioritară I ,,Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere, D.M.I 1.1„Planuri integrate de dezvoltare urbană ”Sub-domeniul ”Poli urbani de creştere” si are o valoare totala de 3.813.672,52 lei, urmând să fie implementat pe o perioada de 21 de luni.Contributia Consiliului Judetean Prahova este de 412..652,32 lei.


 Obiectivul general  al proiectului este creşterea calităţii infrastructurii sociale şi a gradului de confort, dezvoltarea şi diversificarea serviciilor oferite în cadrul complexului de servicii comunitare “Rază de Soare” Băicoi, prin realizarea de lucrări de consolidare, extindere, reabilitare, modernizare şi echipare la nivelul acestuia.


Beneficiarii proiectului sunt copii aflaţi în plasament în sistem rezidenţial în cadrul complexului ,,Rază de soare” Băicoi, iar solicitantul este CJ Prahova.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro