Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:53:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Funcţionarii din Parlament lucrau doar trei zile pe săptămână


29 iunie 2013

Conducerea Camerei Deputaţilor a descoperit că şefii de servicii şi directorii nu lucrau decât trei zile pe săptămână, informează România TV. Culmea este că s-au şi revoltat când li s-a cerut să vină la muncă.

 

Situaţia funcţionarilor a fost descoperită în Camera Deputaţilor săptămâna trecută, când mai mulţi bugetari cu funcţii înalte în Parlament s-au plâns unor parlamentari despre o discuţie pe care au avut-o cu membri ai conducerii Camerelor. Mai exact, s-a descoperit că aceşti funcţionari veneau la serviciu doar trei zile pe săptămână, luni, marţi şi miercuri, la fel cum veneau şi parlamentarii. Joi şi vineri, când parlamentarii plecau în teritoriu, funcţionarii îşi luau liber.

 

Ei spuneau că vor să lucreze după acelaşi program după care lucrau şi parlamentarii.

 

După ce s-a descoperit această situaţie, cei din secretariatul general al Camerei Deputaţilor i-au informat că trebuie să vină la muncă, însă aceştia s-au plâns mai multor parlamentari despre această situaţie.

 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, le-a cerut să vină la muncă şi joi şi vineri aşa cum este programul normal. De altfel, nu e prima veste proastă pe care au primit-o funcţionarii. Săptămâna trecută au fost reorganizate mai multe funcţii de conducere din Camera Deputaţilor, iar salariile multora dintre directori au fost reduse.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro