Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 9:26:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cancerul l-a răpus pe primarul din Păuleşti


13 iulie 2013

Ion Drăguşin, primarul comunei Păuleşti, a încetat din viaţă după o luptă suferinţă. De profesie jurist, social democratul Drăguşin a reuşit în iunie 2012 să câştige cel de al doilea mandat de primar al Păuleştiului. Ion Drăguşin avea 61 de ani, iar în ultimile luni a fost în concediu medical, de treburile primăriei ocupându-se viceprimarul Sandu Tudor. Surse din PSD Prahova ne-au declarat că Drăguşin îşi revenise suprinzător la începutul anului 2012, toată lumea ştiind că a învins lupta cu cancerul. Din păcate, boala a recidivat la începutul acestui an, iar voinţa edilului nu a mai contat în această luptă nemiloasă.

Ion Drăguşin este cel de al doilea primar prahovean care se stinge din viaţă în ultima lună. Gheorghe Iarca, edilul comunei Măgureni, a trecut în nefiinţă la sfârşitul lunii iunie.

Ion Drăguşin, primarul comunei Păuleşti, a încetat din viaţă după o luptă lungă cu o boală gravă. De profesie jurist, social democratul Drăguşin reuşea în iunie 2012 să câştige cel de al doilea mandat de primar al Păuleştiului. Ion Drăguşin avea 61 de ani, iar în ultimile luni a fost în concediu medical, de treburile primăriei ocupându-se viceprimarul Sandu Tudor. 
Surprinzător este faptul că Ion Drăguşin este cel de al doilea primar prahovean care se stinge din viaţă în ultima lună. Gheorghe Iarca, edilul comunei Măgureni, a trecut în nefiinţă la sfârşitul lunii iunie.
În Prahova vor trebui organizate alegeri anticipate în trei localităţi:la Păuleşti şi Măgureni, unde primarii au decedat, şi la Drajna, unde primarul a fost demis pentru incompatibilitate. - See more at: http://www.jurnalulph.ro/administratie/447-inca-un-primar-prahovean-a-decedat.html#sthash.TUsO5xrt.dpuf

Ion Drăguşin, primarul comunei Păuleşti, a încetat din viaţă după o luptă suferinţă. De profesie jurist, social democratul Drăguşin a reuşit în iunie 2012 să câştige cel de al doilea mandat de primar al Păuleştiului. Ion Drăguşin avea 61 de ani, iar în ultimile luni a fost în concediu medical, de treburile primăriei ocupându-se viceprimarul Sandu Tudor. Surse din PSD Prahova ne-au declarat că Drăguşin îşi revenise suprinzător la începutul anului 2012, toată lumea ştiind că a învins lupta cu cancerul. Din păcate, boala a recidivat la începutul acestui an, iar voinţa edilului nu a mai contat în această luptă nemiloasă.Înmormântarea va avea loc duminică, fiind aşteptaţi toţi liderii PSD Prahova.

Ion Drăguşin este cel de al doilea primar prahovean care se stinge din viaţă în ultima lună. Gheorghe Iarca, edilul comunei Măgureni, a trecut în nefiinţă la sfârşitul lunii iunie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro