Miercuri, 24 aprilie 2024 - 12:11:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Văleniul de Munte are baze sportive la standarde europene FOTO


26 septembrie 2013

Toate unităţile de învăţământ din oraşul Vălenii de Munte se pot lăuda că sunt dotate cu baze sportive moderne. Ultimul obiectiv de acest tip a fost inaugurat la Liceul Tehnologic Agromontan Romeo Constantinescu în prezenţa primarului Florin Constantin, a inspectorului general şcolar Horia Toma şi a preşedintelui CJ Mircea Cosma.

Florin Constantin, primarul oraşului Vălenii de Munte, le-a spus elevilor că a promis să investească „în tineret pentru că tinerii sunt viitorul localităţii”. El i-a rugat  pe liceeni să păstreze baza sportivă pentru a putea fi folosită de cât mai multe generaţii. Horia Toma, inspectorul şcolar general, a spus că se bucură că se fac investiţii în şcoli şi că elevii prahoveni au parte de condiţii europene de studiu.

Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova, le-a vorbit liceenilor prezenţi la eveniment despre conceptul „Să ne luăm ţara înapoi”. „Uitându-mă la voi ştiu că vom reuşi să ne luăm ţara înapoi. O vom lua înapoi de la trântori, de la cei care se autoproclamă regi şi împăraţi, de la cei care vin să ne spună ce să facem la noi acasă. În ultima perioadă toată lumea protestează. Înţeleg să nu omorâm câinii fără stăpân, dar să nu mai tăiem nici găinile, nici porcii, nici vitele. Şi atunci ce vom mai mânca? Să nu exploatăm nici aurul de la Roşia Montană...Dar cu ce ne vom plăti datoriile? Trebuie să începem să punem lucrurile în ordine în ţara asta şi sunt convins că voi sunteţi cei care veţi avea grijă de tricolor, de imnul naţional şi veţi transforma România în bine”, a spus Cosma.

Preşedintele Mircea Cosma şi primarul Florin Constantin au fost primii care au testat noul teren de sport, organizând rapid câteva lovituri de la 11 metri, spre amuzamentul asistenţei. Le-au urmat rapid exemplul şi câţiva liceeni.

Baza sportivă care constă într-un teren de joc cu suprafaţă sintetică a costat 257.000 de lei, fondurile provenind din bugetul local, şi a fost finalizată în două luni. În liceul Tehnologic Agromontan Romeo Constantinescu învaţă aproximativ 1.600 de elevi. 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro