Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:01:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


180 de jandarmi din Prahova la serviciu de Ziua României


1 decembrie 2013

180 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, vor asigura măsurile de ordine publică de Ziua Naţională a României în localităţile unde aceasta este sărbătorită.

Pe 1 decembrie 2013, efectivele instituţiei noastre vor asigura ordinea şi liniştea publică pe timpul desfăşurării manifestărilor specifice în 11 localităţi din judeţul Prahova şi anume: Ploieşti, Sinaia, Azuga, Buşteni, Câmpina, Slănic, Vălenii de Munte, Măneciu, Urlaţi, Mizil şi Şirna.

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova vor participa şi la parada militară în oraşele Ploieşti, Vălenii de Munte, Câmpina şi Sinaia.

În municipiul Ploieşti şi în staţiunea Sinaia vom organiza puncte de informare-documentare unde cetăţenii judeţului pot viziona o parte din tehnica Jandarmeriei dar şi aspecte din misiunile zilnice ale armei noastre.

De asemenea, concomitent cu măsurile luate în această perioadă, efectivele Jandarmeriei prahovene vor executa misiunile permanente, de asigurare cu pază a obiectivelor aflate în responsabilitate, de menţinere a ordinii publice pe traseele montane, dar şi de însoţire a galeriei prahovene la meciul cu F.C. Steaua Bucureşti în vederea preîntâmpinării oricăror probleme ce ar aduce atingere ordinei şi siguranţei  publice.

                Pentru această perioadă au fost constituite rezerve mobile de intervenţie, care pot interveni în timp scurt pentru aplanarea eventualelor conflicte, pentru restabilirea ordinii publice sau sprijinirea elementelor de serviciu aflate în dispozitivele de ordine publică.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro