Joi, 28 martie 2024 - 9:32:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


În preajma Crăciunului, 14 familii de romi din Buşteni au primit case noi


20 decembrie 2013

Artistul-politician Damian Drăghici, secretarul de stat în cadrul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale - Codrin Scutaru şi Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Romi - Daniel Vasile au participat la ceremonia de inaugurare a blocului de locuinţe sociale din Buşteni, strada Telecabinei, nr. 33.

După tăierea panglicii, primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, a înmânat cheile de la noile locuinţe celor 14 familii de romi evacuate din casele retrocedate vechilor proprietari.  

În cadrul ceremoniei, Emanoil Savin a primit din partea lui Daniel Vasile, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Romi, o plachetă, în semn de recunoştinţă pentru contribuţia adusă, felicitându-l totodată pentru implicarea sa în viaţa comunităţii locale.

Blocul de locuinţe sociale cuprinde 14 unităţi locative, construirea acestuia începând din anul 2010. Până în prezent, valoarea investiţiei este de 1.411.504,81 lei. Mai trebuie menţionat faptul că încă un bloc de locuinţe sociale, situat la aceeaşi adresă, va fi dat în folosinţă în perioada imediat următoare.

Cei care au intrat de astăzi în posesia noilor locuinţe beneficiază de acum de condiţiile unui trai decent, asta datorită faptului că li s-au asigurat toate utilităţile - reţele exterioare de apă/canal, contor individual de energie electrică, dar şi o microstaţie de epurare a apelor uzate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro