Vineri, 29 martie 2024 - 2:14:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Simona Halep a fost de Dragobete la Buşteni


25 februarie 2014

Simona Halep a fost primită cu pâine şi sare şi cu imense buchete de flori de către primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, la sediul Primăriei Buşteni.

Tenismena, situată în prezent pe locul 7 în clasamentul jucătoarelor profesioniste, a semnat contractul de dare în folosinţă gratuită a unui teren în suprafaţă de 500 mp, situat în strada Codrului, ce i-a fost atribuit în baza ”Regulamentului privind procedura de acordare a titlului de cetăţean de onoare al oraşului Buşteni” , Anexa la HCL nr. 98/23.11.2007. Au fost prezenţi şi viitorii ei vecini - Alina Dumitru şi Ionuţ Iftimoaie.

Simona a avut parte şi de o surpriză de proporţii, pregătită special pentru ea de Emanoil Savin, şi anume două torturi uriaşe, unul sub formă de rachetă de tenis şi celălalt reprezentând trofeul câştigat în turneul de la Doha. 

Vizibil emoţionată, Simona Halep a declarat: ”Sunt foarte impresionată de primirea pe care mi-a făcut-o domnul primar. Nu mă aşteptam la aşa ceva...Îi mulţumesc foarte mult pentru ziua aceasta deosebită. Am văzut astăzi şi terenul, mi-am văzut şi vecinii şi cu siguranţă îmi voi construi o casă aici, ca să fac parte din Buşteni. Îmi petrec Dragobetele la Buşteni, este o zi frumoasă pe care nu o voi uita niciodată”.

La rândul său, Emanoil Savin a spus: ”Oraşul Buşteni este campion la capitolul cetăţeni de onoare, pentru că întotdeauna alegem performanţa. Simona a cucerit inimile noastre, rezultatele ei ne-au făcut pe toţi să ne simţim români adevăraţi, este o sportivă cu un viitor extraordinar.”


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro