Vineri, 29 martie 2024 - 2:35:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Transport gratuit pentru 18.700 elevi din Cluj-Napoca, începând cu 1 martie


27 februarie 2014

Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca distribuie, de miercuri, abonamentele gratuite pe două linii de transport în comun pentru elevii din municipiu.Din 1 martie intră în vigoare proiectul prin care elevii din Cluj-Napoca beneficiază de gratuitate pe două linii la transportul în comun. Abonamentele sunt destinate elevilor de la şcolile de stat, dar şi de la şcolile private care trebuie să ajungă la şcoală sau la activităţile extraşcolare cu transportul în comun. “Abonamentul este valabil pentru tot anul şcolar, inclusiv pe perioada vacanţelor. Gratuitatea se aplică şi pentru elevii de la şcolile private. Din anul şcolar următor, nu vor mai fi distribuite abonamente gratuite elevilor care au avut nota scăzută la purtare în semestrul II”, a declarat, miercuri, primarul Emil Boc.

În urma discuţiilor cu directorii şcolilor, conducerea Primăriei Cluj-Napoca a decis să elimine gratuitatea pentru nota scăzută la purtare din orice motiv.

18.700 elevi au depus solicitări pentru eliberarea abonamentelor gratuite. S-a dublat numărul lor faţă de anul trecut. Primăria a alocat 1 milion euro pentru susţinerea transportului gratuit pe anul 2014.

Primii trei elevi din Cluj-Napoca au primit abonamentele gratuite, fiind înmânate chiar de primarul Emil Boc în cadrul unei conferinţe de presă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro