Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:15:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gigi Becali nu va fi graţiat


29 martie 2014

Preşedintele Traian Băsescu a decis, vineri, neacordarea graţierii individuale lui George Becali ca urmare a analizării dosarului de graţiere a acestuia, decizie transmisă solicitantului.

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a decis, vineri, 28 martie a.c., neacordarea graţierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizării dosarului de graţiere a domniei sale. Decizia domnului preşedinte Traian Băsescu a fost transmisă solicitantului graţierii", se arată într-un comunicat al Preşedinţiei remis agenţiei MEDIAFAX.

Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Finanţatorul Stelei a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro