Vineri, 29 martie 2024 - 1:58:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mulţumesc, Distrigaz!


31 martie 2014

Într-o societate nepăsătoare, de cele mai multe ori, faţă de sesizărilor oamenilor, nu mare mi-a fost mirarea să constat că există şi firme - e drept, private – care pot răspunde prompt la o solicitare, precum cea din foto, adresată de subsemnatul  Distrigaz Sud din Ploieşti, al cărui slogan este ”Suntem alături de dumneavoastră!”. Şi chiar este! La numai o zi după trimiterea acestei scrisori pe e-mail-ul firmei, am primit un răspuns prin care mi se aducea la cunoştinţă faptul că ”solicitarea dumneavoastră a fost trimisă operatorului de sistem, pe care-l puteţi contacta la tel. 0219376 sau pe email:[email protected]”.

 Nu am apucat să contactez operatorul indicat, deoarece, a doua zi, m-am trezit la poarta casei cu doi domni de la Distrigaz (am reţinut că pe unul îl chema Vasilescu), care au constatat, la faţa locului, anomalia situaţiei sesizată de mine, promiţându-mi că cererea mi se va rezolva cât mai repede cu putinţă.

Mulţumesc, Distrigaz, inclusiv pe această cale, pentru promptitudine, bunăvoinţa şi sfaturile oferite de către cei doi specialisti, pentru ca montarea  contorului de gaze la adresa Covurlui nr.20, să fie realizată cât mai curând şi, sper eu, gratuit, conform proiectului de reamplasare iniţiat de Distrigaz Sud, la toţi clienţii de pe raza municipiului Ploieşti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro