Vineri, 29 martie 2024 - 12:24:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Colectare selectivă a deşeurilor la Ploieşti


24 octombrie 2012

Ploieştiul este primul oraş din România care va avea un sistem subteran de colectare a deşeurilor menajere. Noul sistem de platforme subterane automatizate a fost prezentat, astăzi, de reprezentanţii Rosal şi cei ai Primăriei Ploieşti. Sistemul este dublat şi de amenajarea mai multor platforme pentru colectarea selectivă a deşeurilor.

 

“Suntem în curs de amenajare a 40 de platforme subterane şi a 250 de incinte securizate pentru colectarea selectivă, pe raza întregului oraş. Astfel, ploieştenii vor putea să adune deşeurile selectiv, iar noi suntem pregătiţi să le transportăm şi să le valorificăm. Sunt convins că prin această campanie numărul celor care sunt conştienţi de importanţa colectării selective se va mări considerabil, iar pe această cale vreau să le mulţumesc anticipat. Fiecare cetăţean este invitat să ni se alăture pentru a reuşi să avem şi să păstrăm unul dintre cele mai frumoase şi mai curate oraşe din ţară, acest lucru depinde de fiecare dintre noi. Totodată, vreau să mulţumesc reprezentanţilor primăriei şi RASP pentru sprijinul pe care ni-l acordă în demararea acestui demers”, a declarat Gelu Constantinescu, directorul ROSAL Ploieşti.

La  prezentarea noului sistem a participat şi viceprimarul Iulian Teodorescu care a solicitat reprezentanţilor media să ajute la „educarea populaţiei pentru a deprinde modul în care se face colectarea selectivă a deşeurilor”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro