Miercuri, 24 aprilie 2024 - 4:05:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Din ianuarie 2012 se fac angajări în poliţie


16 decembrie 2011

igasMinistrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a dat asigurări că toţi absolvenţii Academiei de Poliţie care îşi vor promova examenele vor fi angajaţi începând cu ianuarie 2012, însă a specificat că aceştia "vor porni de la bază, şi anume din structurile de ordine şi siguranţă publică".

Precizările ministrului vin după ce preşedintele Traian Băsescu a cerut după şedinţa Consiliului Suprem de Apărare al Ţării (CSAT), "un efort al MAI pentru a da o soluţie promoţiei care a terminat în 2011 şi nu este angajată".

"Deja la nivelul Academiei de Poliţie examenele sunt în desfăşurare. Toţi absolvenţii care vor reuşi la acest examen vor fi angajaţi în structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor începând cu luna ianuarie 2012. Toţi aceşti debutanţi vor porni de la bază, şi anume din structurile de ordine şi siguranţă publică. Fiecare dintre ei va primi o repartiţie, repet, la bază. Urmează ca la începutul anului următor să organizăm concursuri şi pentru şcolile de subofiţeri şi, treptat, treptat, toţi aceşti absolvenţi vor fi angajaţi în structurile MAI", a declarat Traian Igaş.

Traian Igaş a adăugat faptul că, în ceea ce priveşte noi disponibilizări în cadrul ministerului pe care îl conduce, o astfel de hotărâre va putea fi luată numai după ce se va decide la nivel politic dacă va exista o regionalizare a ţării.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro